Ροή δεδομένων (RSS Feed)

 • Εξετάσεις με έξι μαθήματα και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ
  ... Read more »
 • Ανακοίνωση ΟΕΦΕ
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ε.Φ.Ε.   Σήμερα στις 10 το πρωί, αντιπροσωπεία της Ο.Ε.Φ.Ε. αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Βαφειαδάκη, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Σπύρο Δαμιανό, τον κ. Μπάμπη Νικολάου μέλος του Δ.Σ. καθώς και τον κ. Δήμο Ευσταθόπουλο, αντιπρόσωπο της ΟΕΦΕ, συναντήθηκε με την κα Ελένη Γιαννακοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. Κατά τη... Read more »
 • Κατάθεση δικαιολογητικών για Κ.Δ.Β.Μ. 1 & 2
        ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ Κ.Δ.Β.Μ. 1 & 2       Αγαπητοί συνάδελφοι,   Όσοι από εσάς διαθέτετε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 & 2 σας ενημερώνουμε πως η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης Και Νέα Γενιάς και ΟΧΙ στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..   Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:     http://www.gsae.edu.gr/el/idiotika-kdvm      ... Read more »
 • Ανακοίνωση των Επιστημονικών Ενώσεων των Φυσικών Επιστημών
      ΑΘΗΝΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018   ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ   Με μία αιφνιδιαστική κίνηση, χωρίς διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, και κατόπιν της σχετικής εισήγησης του ΙΕΠ, δημοσιεύθηκε η απόφαση σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών στην... Read more »
 • Η πρόταση του Υπουργείου- Οι αλλαγές στην Ιστορία της Β΄Λυκείου
  ... Read more »
 • Ανακοίνωση του Δ.Σ του Σ.Ε.Φ.Α με αφορμή την επιδείνωση του καιρού
  Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που θα υπάρχουν αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ, προτείνουμε στους συναδέλφους να χειριστούν το θέμα της λειτουργίας των Φροντιστηρίων με βάση την ένταση των φαινομένων ανά περιοχή. Οπωσδήποτε η εκδήλωση των φαινομένων αυτών δεν θα γίνει με την ίδια ένταση παντού και γι... Read more »
 • Το νέο σύστημα των Πανελληνίων
  Το νέο σύστημα των Πανελληνίων: Καταργούνται τα Λατινικά - Ολες οι αλλαγές   Το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.  Οι σπουδαιότερες αλλαγές που ανακοίνωσε ο κ. Γαβρόγλου είναι οι εξής:  Καταργούνται τα Λατινικά από τις Πανελλήνιες και στη θέση τους... Read more »
 • 21 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις αλλαγές στο Λύκειο
  Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με δελτίο Τύπου απαντά σε ερωτήσεις αλλά και στην κριτική που ασκήθηκε σχετικά με τις αλλαγές στην εκπαίδευση.   Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωσή του δίνει στη δημοσιότητα 21 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις  τις αλλαγές στο Λύκειο και στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.   Ποιες είναι... Read more »
 • Αλλαγές με σκιές στις Πανελλαδικές
  ... Read more »
 • Φοιτητές δύο ταχυτήτων
  ... Read more »